Egy szuper Anya-Lánya program a zuglói Cserepesházban?! Kedd és csütörtök este 18:00 órától egy közös edzés?
Több zuglói anyuka ismerősöm is kérdezte, hogy nem tartok-e tini lányoknak aerobic órát, mert nincs ilyen lehetőség a környéken. De, van! Ugyanis az én óráimra is járnak tini lányok! Leginkább ajánlanám a zuglói Cserepesházban a csütörtök esti cardio alap aerobic órát, ahol fejlesztjük a koordinációt, a mozgáskészséget (mindemellett cardio jellegéből adódóan jó kis zsírégető óra is)! A kedd esti Gymstick Muscle óra pedig elsődlegesen izomtónus fokozó óra, ezért kisebbeknek eszköz használata nélkül, 12 év kor fölött akár már gyengébb eszköz használatával végezhető edzéstípus.
Nagyon jó, egészséges és értelmes, hasznos Anya-Lánya program lehet heti két alkalommal! 15 éves nagylányom rendszeresen részt vesz az edzéseken, más anyukák is rendszeresen jönnek tini lányukkal!
Persze Anya-Lánya edzés nemcsak anya-tinilány felállásban létezhet! Felnőtt hölgyként hozd el Édesanyádat, ezek az edzéstípusok idősebbeknek is ajánlottak (több 60+ éves vendégem is van), a Piletes óra pedig aztán tényleg kortalan…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük