Február első hétvégéjén ingyenes nyílt nap lesz a Primefit Újpalota edzőteremben, csoportos órákra vonatkozóan. Gyertek, ne hagyjátok ki ezt a remek lehetőséget!

A nyílt hétvégén szuper órák, meglepetések és egészséges nassolni valók várnak! Hozd el családtagjaidat, barátaidat, ismerőseidet is!

Égetnéd a zsírt? Kipróbálnád a Pilatest, a Gerinctréninget? Növelnéd az állóképességedet? Most megteheted, bármelyikre is vágysz! Gyere el és próbáld ki akár több órámat is!

A nagy érdeklődésre való tekintettel kérlek mielőbb jelentkezz be a ‪+36 30 155‬ 1787-es számon vagy írj üzenetet az ujpalota@primefit.hu e-mail címre. Bejelentkezni csak a már regisztrált vendégek tudnak! Regisztrálni a Primefit recepcióján személyesen tudsz.

Rövidített, 45 perces bemutató órákkal várlak Titeket sok szeretettel Minden órámon igyekszek az adott óratípus alapjait megismertetni, bemutatni Nektek egyszerű, alap gyakorlatokon ketesztül, így ha eddig csak kacérkodtál bármelyik óratípussal, most remek lehetőség belekóstolni, megismerkedni velük!

2020.02.01., szombat:
09:00 – Zsírégető cardio – Step aerobic
12:00 – Gymstick
15:00 – Gerinctréning & Stretching

2020.02.02., vasárnap
16:00 – Pilates & Stretching

A teljes órarend és további tudnivalók elérhetők a Primefit weblapján és facebook oldalán. Várok minden érdeklődőt sok szeretettel! 😊😉


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük