27jún/19

Nyári szünet, órarend változás

Kedves Vendégeim!
A nyári szünet ideje alatt a XV. kerületi Álomsziget Mozgásstúdióban a reggeli és az esti órák egyaránt szünetelnek.
A Kor-No Női Mozgásstúdióban július 8. és 21. között zárvatartás miatt az órák 2 hétig szünetelnek.
Július 1-én és 2-án, valamint július 15. és 18. között az órák valamennyi helyszínen elmaradnak. Az ÉRVÉNYES bérletek lejárata 1 héttel meghosszabbodik!14máj/19

GYERMEKBARÁT EDZÉSHELYSZÍNEK

Edzéseimet családias környezetben tartom, mindenhol szuper kedves, nyitott csapattal várjuk sok szeretettel a mozogni vágyókat, elsődlegesen a Hölgyeket, kortól, edzettségi szinttől függetlenül! Sőt, a XIV. kerületi Cserepesház és a XV. kerületi Álomsziget kifejezetten gyermekbarát edzéshelyszínek, ahová akár kisebb, akár nagyobb gyermekedet elhozhatod! Vagy beáll melléd tornázni, vagy leül játszani a többiekkel, senkit nem fog zavarni! Így Te nyugodtan tudsz tornázni, kikapcsolódni, fejlődni, alakulni, és gyermeked is jó helyen van! Gyermekfelügyelet nincs, de a XV. kerületi Álomszigetben további térítés mellet igényelheted (a részleteket megtalálod az Árlista menüpontban)!

27Már/19

50% KEDVEZMÉNYES KUPON – CSEREPESHÁZ

Minden ÚJ vendég EGY tetszőleges órán jogosult felhasználni a zuglói Cserepesházban: kedd 18:00 Gymstick, vagy csütörtök 18:00 zsírégető cardio alap aerobic. A kedvezményre jogosító kupon elérhető a Cserepesház recepcióján. Vigyetek nyugodtan, adjátok oda ismerősöknek, barátnőknek, hátha van kedvük mozogni és csatlakozni a mi szuper csapatunkhoz! 😘🥰

19Már/19

ANYA-LÁNYA EDZÉS

Egy szuper Anya-Lánya program a zuglói Cserepesházban?! Kedd és csütörtök este 18:00 órától egy közös edzés?
Több zuglói anyuka ismerősöm is kérdezte, hogy nem tartok-e tini lányoknak aerobic órát, mert nincs ilyen lehetőség a környéken. De, van! Ugyanis az én óráimra is járnak tini lányok! Leginkább ajánlanám a zuglói Cserepesházban a csütörtök esti cardio alap aerobic órát, ahol fejlesztjük a koordinációt, a mozgáskészséget (mindemellett cardio jellegéből adódóan jó kis zsírégető óra is)! A kedd esti Gymstick Muscle óra pedig elsődlegesen izomtónus fokozó óra, ezért kisebbeknek eszköz használata nélkül, 12 év kor fölött akár már gyengébb eszköz használatával végezhető edzéstípus.
Nagyon jó, egészséges és értelmes, hasznos Anya-Lánya program lehet heti két alkalommal! 15 éves nagylányom rendszeresen részt vesz az edzéseken, más anyukák is rendszeresen jönnek tini lányukkal!
Persze Anya-Lánya edzés nemcsak anya-tinilány felállásban létezhet! Felnőtt hölgyként hozd el Édesanyádat, ezek az edzéstípusok idősebbeknek is ajánlottak (több 60+ éves vendégem is van), a Piletes óra pedig aztán tényleg kortalan…

28feb/19

ZSÍRÉGETÉS! FOGYÁS!

Gyere, FOGYJ velünk! Élvezettel és megterhelés nélkül!

Ez egy tipikus, kifejezetten ZSÍRÉGETŐ cardio óra: ZSÍRÉGETŐ KARCSÚSÍTÓ+FESZESÍTŐ. Helyszín, időpont: Cserepesház, csütörtök 18:00-19:00 óra.
Alacsony intenzitás, követhető lépések, egyszerű kombináció! Semmi ugri-bugri, semmi követhetetlen koreográfia!
Kellemes zenére mozgunk, miközben égetjük a kalóriákat (egy átlagos alakformáló óránál +30%-al magasabb a felhasznált kalóriamennyiség)!

03okt/18

SZEMÉLYES EDZÉS HÖLGYEK RÉSZÉRE – EGYÉNI VAGY PÁROS

Ha még nem érzed magad eléggé felkészültnek arra, hogy csoportos órán vegyél részt, ha szeretnél kicsit felzárózni, az alapokat helyesen megtanulni, vagy esetleg számodra a csoportos edzések időpontja nem alkalmas, akkor egyéni vagy páros személyes edzésen is részt vehetsz/vehettek! Fontos a rendszeresség a kívánt célok elérése érdekében, ezért esetileg nem, kizárólag heti 2-3 fix alkalom mellett vállalom! Rugalmas vagyok, házhoz is megyek, vagy megoldhatjuk az edzéshelyszíneken a szabad helyek függvényében (M130, Álomsziget). Ha ez a célod, kérlek személyesen egyeztessünk a lehetőségekről! Az irányadó árakat megtalálod az árilsta menűpontban!