09okt/19

ELMARADÓ ÓRA

Szakmai továbbképzés miatt a Cserepesházban a szombat reggeli óra szeptember 28-án, október 5-én és 12-én elmarad. Október közepéig felmérem az igényeket. Az órára elérhetőségeimen bejelentkezés szükséges!

03Sze/19

ŐSZI ÓRAREND – ÚJ EDZÉSHELYSZÍNEK, ÚJ ÓRÁK

Vége a nyári szünetnek, sokat pihentünk, ideje újra nekiállni edzeni és formába hozni magunkat! Szeptembertől bővített órakínálat, újabb helyszínek!

A zuglói Cserepesházban továbbra is megmaradnak az esti órák, vagyis kedden 18:00 órától Gymstick, csütörtökön 18:00 órától Zsírégető cardio edzéssel várlak Titeket.

A XV. kerületben újonnan megnyílt Primefit Újpalota edzőteremben (Bp. XV., Zsókavár utca 41-47.) szeptemberben kezdem az óratartást: Hétfő / Szerda / Péntek 10:00 Alakformáló MIX Babával (nem csak babásoknak), 11:00 Senior Pilates&Stretching (nem csak a senior korosztálynak, fiatalabbak is csatlakozhatnak). Hétfő / Péntek 19:00 Gymstick, 20:00 Pilates&Stretching.

A zuglói Kor-No Női Mozgásstúdióban a XV. kerületi Álomsziget Mozgásstúdióban az órák szeptembertől megszűnnek. Újabb zuglói és/vagy szomszédos kerületi lehetőségeket keresek további órák indítására.

A weboldal (órarend, helyszínek, óratípusok) frissítése folyamatban van. Kérdés esetén forduljatok hozzám facebook vagy mobil elérhetőségeimen.

Várom régi és új vendégeimet sok szeretettel valamennyi edzéshelyszínen!

14máj/19

GYERMEKBARÁT EDZÉSHELYSZÍN

Edzéseimet családias környezetben tartom, mindenhol szuper kedves, nyitott csapattal várjuk sok szeretettel a mozogni vágyókat kortól, edzettségi szinttől függetlenül! Sőt, a XIV. kerületi Cserepesház kifejezetten gyermekbarát edzéshelyszín, ahová akár kisebb, akár nagyobb gyermekedet elhozhatod! Vagy beáll melléd tornázni, vagy leül játszani a többiekkel, senkit nem fog zavarni! Így Te nyugodtan tudsz tornázni, kikapcsolódni, fejlődni, alakulni, és gyermeked is jó helyen van!

19Már/19

ANYA-LÁNYA EDZÉS

Egy szuper Anya-Lánya program a zuglói Cserepesházban?! Kedd és csütörtök este 18:00 órától egy közös edzés?
Több zuglói anyuka ismerősöm is kérdezte, hogy nem tartok-e tini lányoknak aerobic órát, mert nincs ilyen lehetőség a környéken. De, van! Ugyanis az én óráimra is járnak tini lányok! Leginkább ajánlanám a zuglói Cserepesházban a csütörtök esti cardio alap aerobic órát, ahol fejlesztjük a koordinációt, a mozgáskészséget (mindemellett cardio jellegéből adódóan jó kis zsírégető óra is)! A kedd esti Gymstick Muscle óra pedig elsődlegesen izomtónus fokozó óra, ezért kisebbeknek eszköz használata nélkül, 12 év kor fölött akár már gyengébb eszköz használatával végezhető edzéstípus.
Nagyon jó, egészséges és értelmes, hasznos Anya-Lánya program lehet heti két alkalommal! 15 éves nagylányom rendszeresen részt vesz az edzéseken, más anyukák is rendszeresen jönnek tini lányukkal!
Persze Anya-Lánya edzés nemcsak anya-tinilány felállásban létezhet! Felnőtt hölgyként hozd el Édesanyádat, ezek az edzéstípusok idősebbeknek is ajánlottak (több 60+ éves vendégem is van), a Piletes óra pedig aztán tényleg kortalan…

28feb/19

ZSÍRÉGETÉS! FOGYÁS!

Gyere, FOGYJ velünk! Élvezettel és megterhelés nélkül!

Ez egy tipikus, kifejezetten ZSÍRÉGETŐ cardio óra: ZSÍRÉGETŐ KARCSÚSÍTÓ+FESZESÍTŐ. Helyszín, időpont: Cserepesház, csütörtök 18:00-19:00 óra.
Alacsony intenzitás, követhető lépések, egyszerű kombináció! Semmi ugri-bugri, semmi követhetetlen koreográfia!
Kellemes zenére mozgunk, miközben égetjük a kalóriákat (egy átlagos alakformáló óránál +30%-al magasabb a felhasznált kalóriamennyiség)!

03okt/18

SZEMÉLYES EDZÉS HÖLGYEK RÉSZÉRE – EGYÉNI VAGY PÁROS

Ha még nem érzed magad eléggé felkészültnek arra, hogy csoportos órán vegyél részt, ha szeretnél kicsit felzárózni, az alapokat helyesen megtanulni, vagy esetleg számodra a csoportos edzések időpontja nem alkalmas, akkor egyéni vagy páros személyes edzésen is részt vehetsz/vehettek! Fontos a rendszeresség a kívánt célok elérése érdekében, ezért esetileg nem, kizárólag heti 2-3 fix alkalom mellett vállalom! Rugalmas vagyok, házhoz is megyek, vagy megoldhatjuk az edzéshelyszíneken a szabad helyek függvényében (M130, Álomsziget). Ha ez a célod, kérlek személyesen egyeztessünk a lehetőségekről! Az irányadó árakat megtalálod az árilsta menűpontban!