A Gymstick Muscle edzés előnyei. De bizonyára már tudod, mert tapsztaltad… Ha még nem, ideje kipróbálnod!

A gymstick a világ több mint 45 országában örvend óriási népszerűségnek. Ez a tornaeszköz olyan mozdulatsorokat tesz lehetővé, melyek az ellenállásnak köszönhetően egyidejűleg edzik a felsőtestet, a mély (core) izmokat és az alsótest izmait is. A gymstick segítségével végezhető több mint 150 gyakorlat biztosítja, hogy soha ne unjunk rá az edzésre!

Minden apró izmot megmozgat!
A gymstick a gumikötélnek köszönhetően folyamatosan változó ellenállást biztosít. A gyakorlatok végzése közben érezhetjük, hogy az egész izomzatunk dolgozik. Ez az ellenállás biztosítja az összetett edzést, mely egy izmot sem hagy pihenni.

Kiválóan kombinálható más edzésmódszerekkel!
Ugyan minden izmot megdolgoztat, a gymstick használata mégsem csak azoknak ajánlott, akik tökéletes izmokat szeretnének. Az eszköz fejleszti az állóképességet, javítja a koordinációt és az egyensúlyérzéket, stabilizálja a gerincet és az ízületeket és növeli az erőnlétet. Futás, kerékpározás vagy úszás után is remek edzéskiegészítő.

Gyors eredményeket biztosít!
A gymstick hatására a test minden izomcsoportja látványosan reagál, méghozzá viszonylag rövid idő alatt. Azok, akik rendszeresen használják, már néhány hét után észrevehetik az első eredményeket: szebb lesz a tartásuk, karcsúbb a rörzsük és a végtagjaik, és sokkal energikusabbak lesznek.

Nincs több hát- és derékfájdalom!
A gymstick a mély (core) izmokat is erősíti, ennek köszönhetően segítséget nyújt a hát- vagy derékfájás esetén is. Rendszeres edzés mellett a gerinc és az ízületek stabilizálásáért felelős izomcsoportok megerősödnek, így a fájdalom is csökken, idővel pedig akár teljesen meg is szűnhet.

Viszlát, felesleges kilók!
A gymstick hatékony a zsírégetésben is, így feszesíti az izmokat, karcsúsítja a törzset és a végtagokat, javítja a testtartást is.

Csak úgy égeti a kalóriákat!
Az egész izomzat együttes terhelése azt eredményezi, hogy rengeteg kalóriát elhasználunk egy edzés alatt. Ezáltal gyorsan és eredményesen csökkenthető a testsúly.

Javítja az állóképességet!
A gymstick edzések kiválóan fejlesztik az állóképességet. A terhelés a szív és az érrendszer optimális igénybevételéhez vezet, ez által pedig jelentősen javítja az erőnlétet. Érdekesség, hogy a skandináv országokban a gymstick edzés a jégkorong tréningek elengedhetetlen eleme.

Fokozza a vitalitást!
A rendszeres, komplex edzések az általános vitalitás és egészség javulásához vezetnek. Ez nem csak a sportolók számára fontos, hiszen a jó életenergiát a mindennapjainkban is kamatoztatni tudjuk.