M.A.X. = Muscle Activity Excellence
Train Hard but Smart! = Eddz keményen, de okosan!

Forradalmian új svájci edzésmódszer, elsődlegesen izom- és alakformáló, zsírégető edzésforma.
A M.A.X. edzés teljes időtartama bemelegítéssel és óra végi nyújtással 30 perc. Nagyon pörgős, csoportos edzésmódszer, mely előre rögzített, egyszerű, könnyen tanulható, konkrét gyakorlatsorokból áll. Az edzéshez csak step pad szükséges. Az edzés rendkívül hatékonyan fejleszti az állóképességet, az erőt, az egyensúlyozó képességet és a koordinációt. A M.A.X. intervall tréning jellegű, 45 másodperces terhelési szakaszokat 15 másodperces pihenő szakaszok követnek; az edzéshez használt speciális zenei anyag is ezekhez a terhelési és pihenési fázisokhoz van kialakítva.
Az edzés igazi intenzitását az egyes blokkokba beépített cardio feladatok adják. Természetesen a cardio feladatok alacsonyabb intenzitással is végezhetőek, így az edzés kevésbé megterhelő, és ily módon kevésbé edzett vendégek is végezhetik.
A M.A.X. tréning végezhető önálló 30 perces programként, ugyanakkor pl. egyes izomcsoportokra történő további terheléssel és óra végi nyújtással kiegészíthető 55-60 perces edzésprogrammá (pl. M.A.X. + törzsizomzat + nyújtás). A kiegészítő program természetesen nem fix, ez óráról órára variálható a vendégek igénye szerint.