Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 Replies to “Vendégkönyv”

 1. Az érzés,amikor a pilates edződ fél év alatt úgy rászoktat a mozgás szeretetére,mint valami drogra,vagy élvezeti cuccra!
  Amikor már mindenhova büszkén lépcsőn szaladsz fel és nem várod a liftet.
  Amikor a 7-es buszon állva a hasadat ütemesen húzod ki-be,hogy a hasizmod erősödjön.
  Amikor a munkahelyeden le kellene hajolni,de te inkább tudatosan leguggolsz,hogy a combod feszesebb legyen.
  Amikor az esti edzés után pille könnyűnek érzed magad. És úgy érzed,hogy még egy órát letolnál.
  És amikor már csak pár perc van,hogy a kuglóf kész legyen a sütőben és te addig a 3 percig álló fekvőtámaszokat nyomsz a konyhapulton (korlát híján)…ahogy tanultad Edittől! ❤🤸‍♀️

 2. Szia Edit!
  Annyira jó volt ez a reggeli óra,amit tartottál! Szuper jól éreztem magam én is…meg az izmaim is!
  Nagyon tetszett,hogy ilyen sokféle eszközt használtunk. Így igazán változatos és persze hatásos óra volt.
  Igaz,hogy a végére szinte mozdulni se tudtam,de mostanra már csak a kellemes fáradtság maradt!
  Köszönöm! 💗
  Szép napot! Puszi! 😘

 3. Kedves Edit és kedves leendő Vendégek akik még nem jártatok az Editnél!

  Sok év kihagyás után választottam ki az Edit személyét mint edzőt az interneten. Azóta lassan eltelt egy év és heti rendszerességgel járok az óráira (többfélét is kipróbáltam már). Egyszerűen imádom! Minden egyes órára maximálisan felkészült! Nagyon változatosan állítja össze az órákat, amik rendkívül közvetlen és családias hangulatban telnek. Segítségével sikerült lassan 15 kg-ot fogynom mindenféle koplalás nélkül. Én azóta is töretlenül járok hozzá, szívből ajánlom mindenkinek! Gyere és próbáld ki,tartozz te is közénk, meglátod imádni fogod Te is ! 🙂 

   

 4. Kedves Mindenki!

  Szeretettel ajánlom Edit óráit kezdő, újrakezdő és haladó sportolni vágyó embereknek. Én a szeptemberi játékkal nyertem 3 alkalmas bérletet Editnél. Húztam, halogattam, hogy mikor menjek el az óráira. Végül a bérlet lejárata előtti utolsó órákra tudtam elmenni. Eddig nem igazán sportoltam, nagyon aggódtam. Viszont jövő héttől rendszeresen fogok járni az órákra. Már egy új edzőcipőt is beszereztem, hogy tényleg minden szuper legyen. Ja, amit majdnem kihagytam. Én a férjemmel mentem el az órákra, úgyhogy nincs többé kifogás. Férfiak, párok nektek is itt a helyetek!!!

  Köszönöm Edit, hogy kirángattál a lustaságból! 

 5. Rendszeres óralátogatóként, köszönöm a vendégközpontú edzéseket, az aktuális igényekhez alakított órákat, és gratulálok a weboldal létrejöttéhez is, ami  biztosan segíti majd a népszerűsítést és a tájékoztatást!

  Mindenkinek csak ajánlani tudom az óráidat! Érdemes kipróbálni!

  További sok sikert!

  Bukó Anita

   

 6. Kedves Edit és látogatók!
  Örömmel olvastam végig a weblapot. Ahogy meggyőződhettem szakmai felkészültségedről az életben, épp úgy meggyőzött a weboldal, bemutatva sokoldalúságodat, szakmai felkészültségedet és elkötelezettséget a fitnesz világa és a vendégek iránt. Alapos, mindenre kiterjedő tájékoztatás mellett, rendkívül jó bérletkonstrukciókat kínálsz! Munkádhoz kívánok sok sikert és örömöt, széles vendégkört, engem meggyőztél !!!
  Steinmacher Attila

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük